Hoi! Ik ben Sanne van Bavel, 37 jaar en in 2016 met veel plezier gestart aan een yoga-docentenopleiding. De vele studiejaren en jaren op de arbeidsmarkt die ik voor deze periode heb gehad, hebben mij veel kennis en ervaring gebracht, maar gaven mij te weinig voldoening. Met name de combinatie met het moederschap van (inmiddels) 3 kinderen zette mij aan het denken over wat ik dan wèl zou willen doen en op welke manier. 

Ooit ben ik begonnen met yoga vanwege mijn interesse in de oefeningen: deze vond ik fysiek uitdagend en leuk om te doen. Daarnaast voelde ik me er sterker en leniger door. Naar mate ik langer yoga deed raakte ik steeds meer geïnteresseerd en geïnspireerd. Yoga is zo veel meer dan het doen van oefeningen! Daar wilde ik graag meer van weten. Én wat mee gaan doen in de toekomst: het idee voor Zin In Yoga was geboren!

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Pureyoga in Rotterdam. Naast de theoretische en didactische vaardigheden voor het les geven in Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Yin Yoga maakt ook yogafilosofie, yoga shodananga, anatomie & fysiologie, onderdeel uit van de 200-uurs-opleiding. Ook pranayama, meditatie, adjustments en Vedische filosofie zijn aan de orde gekomen.

Inmiddels is het 3 jaar later en heb ik een eigen knusse, sfeervolle studio aan huis, waar ik met veel plezier les geef. Ik hoop je daar te zien voor een proefles!

Yoga Breda Princenhage